کاربران عزیز ، در این بخش پاورپوینت تغذیه ورزشی در ۹۲ اسلاید قابل ویرایش بهمراه هدیه محصول در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.
(۱منوساکاریدها : (گلوکز، فروکتوز، گالاکتوز)
(۲دی ساکاریدها : ساکارز (گلوکز+فروکتوز)، لاکتوز (گلوکز+گالاکتوز)، مالتوز (گلوکز+گلوکز)
(۳پلی ساکاریدها ← گاهی ۳۰۰ – ۵۰۰ منوساکارید .انواع پلی ساکاریدها : سلو، نشاسته، گلیکوژن
نشاسته ( فراوانترین پلی ساکارید گیاهی ) هنگام هضم ← ابتدا به مالتوز ← گلوکز
سلو ← سازنده دیواره ساختمان گیاهان ← در برابر آنزیم های گوارشی مقاوم ← در بدن جذب نمی شود ← به دفع مواد زاید کمک می کند.
عوامل مؤثر در آزاد شدن انرژی چربیها
۱) افزایش غلظت ADP در بافت
۲) کاهش کربوهیدرات و کاهش ترشح انسولین
۳) افزایش ترشح هورمونهای غدد درون ریز
۱) اپی نفرین و نوراپی نفرین از غده فوق کلیوی (در جریان فعالیت عضلانی)
۲) افزایش ترشح هورمون کورتیزول از بخش قشری غده فوق کلیوی
۳) افزایش ترشح هورمون رشد از هیپوفیز
۴) افزایش هورمون تیروئید (تیروکسین)
عکس تغذیه ورزشی
برنامه تغذیه ورزشی
تحقیق تغذیه ورزشی
علم تغذیه ورزشی
مقاله تغذیه ورزشی pdf
تغذیه ورزشی + ppt
تغذیه ورزشی بدنسازی
تغذیه ورزشی کتاب
درباره این سایت